2011. november 29., kedd

CSAK 3 NAPIG! Régi kézi tekercselő - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Ízig-vérig szaki ismerősöm szembesült pánikszerűen az idő múlásával. Ami egy végig nem gondolt nagytakarításra sarkallta, hosszú éveken át szorgalmasan gyűjtött javai egy részét méltatlan sorsra szánva. Lehet, az utolsó pillanatban érkeztem és személyével szembeni szimpátiám jeleként felajánlottam számára az értékesítés Vaterán történő lehetőségét. Az internet világától idegenként csak hosszas rábeszélésre hajlott arra, hogy kísérletet tegyek pár értékével kapcsolatban arra, hogy azok esetleg méltó helyükre kerüljenek.
Minderre három nap áll rendelkezésemre, aki bújt, aki nem címszó alatt, kivételesen azonnali utalást igényelve.
Én általában arra törekszem, hogy a felkínált termékeimről részletes tájékoztatást adjak,  azokat jó minőségű fotókkal illusztrálva. Ez esetben erről nem lehetett szó, felvételeimet sebtében kényszerültem készíteni, és a termékekről is csak címszavakban tudok szólni. Jóemberem morózus alaptermészete miatt netán felmerülő kérdésekre sem valószínű, hogy válaszolni tudok, ezért arra kérek mindenkit, szíveskedjen a látottak alapján eldönteni, hogy megveszi-e a terméket, vagy sem. Személyes átvétel esetén amennyiben meggondolná magát a partner, semleges értékelés mellett az előre utalt vételárat visszaadom.
Manuális működtetésű tekercselő szerszám az utókor számára a csatolt felvételek szerint.
A licitnyert termék előreutalást követően vagy postai küldeményként, vagy futárszolgálattal küldve, vagy email-levélben egyeztetett időpontban személyesen vehető át.
A Magyar Posta által okozott károkért felelősséget nem tudok vállalni.
Ugyan igyekszem élethű felvételeket készíteni,  a termékek a fotóktól mégis némi színbeli eltérést mutathatnak.
Egy kis segítség:
http: //posta. hu/level/level_belfoldre/level_kalkulator
http: //www. vatera. hu/vaterafutar/
Csak olyan licitáljon, aki ténylegesen tisztában van a Vatera szabályaival!
Ha bizonytalan bármiben is, úgy kérdezzen itt az áru termékoldalán.
ELLENŐRZÖTT VÁSÁRLÓ kategóriába tartozó regisztráltak figyelmébe: amennyiben nem áll módjukban egyértelmű feltételeimet teljesíteni, akkor későbbi viták elkerülendő, inkább szíveskedjenek mellőzni a licitálást!
Pár vezérszempont:
http: //href. hu/x/fsnv
http: //href. hu/x/fsnq
http: //href. hu/x/fsns
http: //href. hu/x/fsnw
A licitkorlátozás 97 %-ra van beállítva!
TEKINTSE MEG ADATLAPOM INFORMÁCIÓS OLDALÁT, TOVÁBBÁ EGYÉB KÍNÁLATAIMAT IS!
Amennyiben a termékre érvényes licitet tesz, akkor a Vatera szabályzata és a PTK 211. § szerint is köteles az aukció tárgyát átvenni az eladótól!



Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Az aukció vége: 2011-11-18 20:31
. CSAK 3 NAPIG! Régi kézi tekercselő - Jelenlegi ára: 5 000 Ft