2011. augusztus 20., szombat

Bosch Tassimo kávé eszpresszó gép Tas 4013

Bosch Tassimo kávé eszpresszó gép Tas 4013:
Én el az itt használt a Tassimo gép. Én még mindig azt főzött kávé - egyáltalán nem probléma tökéletes minőséget Tassimo.

A gép egy nagyon csinos és tiszta állapotban.

Csak a tavasszal a T-lemezt tartó tűnik megtört - az üzembentartó megy után automatikusan kinyílnak. Ez a hiba, de menet közben nem jelent problémát, mert a tulajdonos könnyen kézi erővel emelni?


Leírás:
Espresso, cappuccino, forró csokoládé, tea, forró italok, válassza a 11 az egyik, hogy szeretnénk élvezni a TAS4013 és előkészíti az Ön rövid idő alatt! A TAS4013 soha nem téved. Minden kapszula Biztosítja a nyomtatási vonalkód, amely azután, hogy beolvasott a gép, a pontos főzési idő, a hőmérséklet, a víz mennyisége és. Gyakorlatilag! Köszönhetően a rendszer a Thermoflux Wasseraufheizzeitnur nagyon rövid, és a készítmény csak néhány másodpercet vesz igénybe. A magassága állítható pohártartó könnenSie fel mind a pohár, és a nagy csésze vagy tál. IhrWasserbehälter szakács kapacitása 2 l, így Ihnenzahlreiche ital nélkül neki, hogy töltse ki újra. Könnyen használható, a TAS4013 van egy kapcsoló, a kijelzõ világítását explizitdie nagyon különböző információkat. Miután minden előkészítés megtisztítani a TAS 4013 automatikusan és rendszeresen gőz-rendszer.

Típus:
Tas 4013


Főbb jellemzők:

Sorozat:
Bosch Tassimo

Maximális teljesítmény:
1600 Watt

Mode:
Elektromos

Típus:
A kombinált készülék Espresso Makers


Műszaki jellemzők:
_________________________________



Integrált kávédaráló:
Nélkül beépített kávédaráló

Kávé típus:
Kapszula

Külső szín:
Piros

Jellemzők:
Időzítő funkció

Kapacitás:
1 csésze

Szivattyú nyomás:
3,3 bar

Víztartály Méret:
1,96 liter
Ár: 55 EUR VB